Aveza Industrial Automation
NL | EN

We make automation work

Wij zijn AvezA.
Engineers voor vision, motion en robotics.

Hoe blijft u voorop in de maakindustrie? Wacht u af wat komen gaat, of springt u liever in op alle veranderingen die toch al in zo’n razend tempo verlopen? Modulair bouwen, meer nadruk op industriële standaarden: u ziet uw kansen. Waarbij het er uiteraard op aankomt die tijdig te benutten, op weg naar meer efficiency en rendement.

Integratie van de laatste techniek

Maak kennis met de engineers van AvezA. We ontwikkelen software, zijn specialist in vision, motion en robotics en brengen die drie onderdelen samen in klantspecifieke oplossingen. Uitdagend? Dat zeker, al is dat precies de reden waarom we doen wat we doen. We zijn betrokken techneuten. Liefhebbers. Doorzetters, dat ook. Techniek moet niet alleen draaien, maar daadwerkelijk voor u werken. En in dat streven gaan we ver, gemotiveerd als we zijn om het simpelweg zo goed mogelijk te doen.

Flexibel met elk platform

Juist nu de wereld van industrial automation zo snel verandert, willen wij bijdragen aan procesoptimalisatie bij onze klant. Denk bijvoorbeeld aan een project bij een middelgrote machinebouwer, met wie we het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium om tafel gaan. We kunnen overweg met elk platform, wat ons veelzijdig maakt. Flexibel. En ervaren genoeg om te weten dat u graag continu op de hoogte blijft. Daarom communiceren we helder over alles wat we doen. Noem het een kwestie van verantwoordelijkheid nemen. Van beseffen waar het u om gaat.

Experts in Mitsubishi en B&R

We zijn system integrators, die u support bieden vanaf engineering tot en met service. Dat kunnen we binnen elke softwareomgeving - en in het bijzonder binnen Mitsubishi Electric Factory Automation en B&R Automation. We voerden er al veel projecten mee uit, kennen het platform tot in het kleinste detail en zijn op de hoogte van elke nieuwe functionaliteit. Daardoor kunnen we er vrijwel direct mee aan de slag, wat voor u uiteraard wel zo snel werkt.

Benieuwd naar wat AvezA voor u kan betekenen? Neem contact op, we vertellen u graag meer.

Ontwerp en realisatie B-more design
in samenwerking met Schmeits Websolutions