Aveza Industrial Automation

We make automation work

Onze werkwijze, als partner voor uw project

Industrial automation bundelt al snel de nodige techniek. De integratie van deze technieken tot werkende automatiseringsoplossingen daar zit hem de crux. Een techneut zou zich er zomaar in kunnen verliezen, al hoeft u daar bij een samenwerking met AvezA niet over te twijfelen. We zorgen ervoor dat techniek uw processen verbetert. Versoepelt en versnelt. Die ene stap extra: bij AvezA zetten we ‘m graag, als partner voor uw project. 

Snel en veelzijdig

Ons team is klein. Dat maakt ons snel, met korte communicatielijnen. Ook hebben we ieder onze eigen achtergrond en specialismen, wat betekent dat u ons kunt inzetten voor vrijwel alle software-engineering binnen industrial automation. Bovendien – en misschien is dat nog wel het belangrijkste: we specificeren heel duidelijk wat we programmeren. Vergeet het beeld van software-engineers die alleen maar oog hebben voor wat er op de schermen voor ze gebeurt. In plaats daarvan houden we u voortdurend op de hoogte. Praten we u bij en constateren we al vroeg wat later mogelijk voor vertraging zorgt. Open, scherp, betrokken: uiteindelijk typeert die toewijding ons misschien nog wel het best.

Onze aanpak voor uw project

Geen project is hetzelfde. Dat beseffen we bij AvezA maar al te goed. Omvat het ene project al vanaf het eerste begin kraakheldere specificaties, een ander project is minder afgebakend. Daarom spitsen we onze aanpak toe op uw project. We zijn vertrouwd met het traditionele V-model, maar hanteren voor u net zo goed een iteratieve werkwijze. Verschillende methodieken, al zijn er zeker overeenkomsten. Want meedenken, dat doen we altijd. Zoals we ons ook voortdurend betrokken tonen. En onze verantwoordelijkheid nemen, tijdens elke fase van het project. 

Vertrouwd met standaarden

We werken graag met industriële standaarden. Bijvoorbeeld S88 voor een gestructureerde en modulaire opzet van uw productielijn of machine, zodat u bespaart op de ontwikkeling en het onderhoud van software en zo een lagere Total Cost of Ownership (TCO) realiseert. Of neem PackML, een standaard die zorgt dat machines eenvoudiger met elkaar kunnen communiceren, maar ook inzicht brengt in de Overall Equipment Effectiveness (OEE) van uw machine of lijn. Meer efficiency, meer rendement: we weten hoe we industriële standaarden moeten inzetten. Gericht op uw resultaat.

AvezA: ook voor detacheren

Software-engineering kan uitdagend zijn. Zeker wanneer dit vraagt om specifieke kennis. Of wanneer u behoefte heeft aan tijdelijke capaciteitsuitbreiding. Vertrouw op AvezA. We zijn er naast projecten ook voor detacheeropdrachten voor industrial automation en kunnen overweg met praktisch alle programmeertalen en softwareplatforms. Denk in ons geval vooral aan Mitsubishi Electric Factory Automation. Maar net zo goed aan merken als Allen-Bradley, B&R, Beckhoff, Rockwell en Siemens.